Lanna Lodge logotypsköld
Nyheter:

Mountainbike

cyklar

 

Hyr mountainbikes hos oss!

Nu hyr vi på Lannalodge ut mountainbike (MTB) cyklar.

Våra cyklar hyr ni i receptionen, boka på +46 19-164070, info@lannalodge.se.

Cyklar ska bokas senast dagen innan.

Dagspriset för att hyra är 300kr. Vi har 15 stycken cyklar och när du hyr ingår självklart hjälm i priset.

Vill ni kombinera cykling, relax, middag, övernattning och hotellfrukost? Då erbjuder vi ett cykelpaket med allt detta så att ni skall få ut så mycket som möjligt av er cykelupplevelse.

Mountainbike paket: cykelhyra 1 dag,  relaxentré 1 dag , 3-rätters middag inkl kaffe, logi del i dubbelrum & frukost. (Har du egen cykel drar vi av hyran för cykeln).

Är ni nybörjare och önskar få tips för att utvecklas, ett snabbare tempo och en trevligare upplevelse så finns det möjlighet att boka en guide/färdledare.
Läs mer här: Instruktör MTB, Lanna Lodge

 

Kartor och leder

Vi säljer cykelkartor som visar många olika mountainbike-leder över Ånnaboda och Lekeberg. Det är områden som ligger i anslutning till Lanna och Lannalodge. Ånnaboda erbjuder leder som passar alla. För de avancerade utövarna finns det längre leder som verkligen sätter uthålligheten och cykelfärdigheter på prov. Om du är ny på mountainbike eller om du vill ha en trevlig tur med familjen så finns det lättare leder som passar dig perfekt. Gamla fornborgar och klapperstensfält är några saker man kan se när man slingrar sig upp och ner ute i den kuperade terrängen i Kilsbergen. I den södra delen av lederna i Ånnaboda finns en förbindelse som går till lederna i Lekeberg.

Lekeberg erbjuder också fina mountainbike-leder i olika svårighetsgrader och längder. Lekebergs svarta led är prestationskrävande, tuff och ger dig en bra utmaning. Det finns några kortare gröna leder som går förbi Lanna Badgruva som är ett perfekt ställe för den som vill svalka sig efter en varm dag på cykeln. De gröna lederna är lättare och erbjuder fina småbyar efter vägarna till skillnad från de lederna i Ånnaboda som är ute i vildmarken.

Vi kan också rekommendera cykelleden Matbyttan som utgår från Lannalodge

http://bergslagencycling.com/mountainbike/lekeberg/matbyttan-mtb-3/

På länken nedan kan du också läsa om fler leder.

Länk till Bergslagens Cykling

 

 

Lanna • 719 93 Vintrosa • info@lannalodge.se • 019-16 40 70
Logga in
Wonderville