Lanna Lodge logotypsköld
Nyheter:

Våra rum

 

 

MINISVIT – FÖR DEN KRÄSNA

I vår minisvit får man ut lite extra av sin vistelse. Rummet är totalt 30 kvm stort med 2 st 105 sängar av den lyxigare sorten från Tempur. Fällbara fåtöljer i fårskinn och en fantastisk utsikt över både 9:ans och 18:e green. I badrummet som är klätt i mosaik kan man slappna av med ett varmt och skönt bad. Här är det tillåtet med djur. Rummet har inte AC. Trådlöst internet.

Dubbelrum hållare för bag

HOTELL DELUXE – LYXIGARE BEKVÄMLIGHET

På våning 1 i markplan finner du våra deluxerum som är stora, luftiga rum. Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. Du vilar trötta ben i fåtöljer av fårskinn. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats utanför rummet. Här är det tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet.

Rum på LannaLodgeRum på LannaLodge

STUDION – ETT SAMLAT BOENDE FÖR DEN LILLA GRUPPEN

Här bor den lilla gruppen på 6 personer i en liten lägenhet som har 3 st dubbelrum, 2 st dusch/wc och ett allrum med stor soffgrupp. Här är det tillåtet med djur. Sovrummen har inga fönster men hela väggen ute i allrummet är i glas. Rummet har AC. Trådlöst internet.

Rum på LannaLodge

HOTELL STANDARD -ENKEL BEKVÄMLIGHET

Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. En fåtölj av skinn finns att slå sig ner i efter en lång dag. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats i korridoren eller flyttar in i vår bagbod över natten.
I standardrum 15-27 våning 1 är det tillåtet med djur. I standardrum 30-48 våning 1 är det INTE tillåtet med djur. I standardrum 50-68 våning 2 är det INTE tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet.

Dubbelrum 1

HOTELL EKONOMI MED TAKFÖNSTER – FÖR MYSIG LOFTKÄNSLA

På övervåningen finner du våra ekonomirum med takfönster i badrummet som ger rummet ljus genom badrumsdörren med tre fönster av frostat glas. Alla våra dubbelrum är lyxigt inredda i lugna och harmoniska färger i materialen ek, sten & skiffer. En fåtölj av skinn finns att slå sig ner i efter en lång dag. Badrummet är helkaklat med dusch. Golfbagen har sin egna plats utanför rummet. Här är det tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet.

HOTELLBY STANDARD – BEKVÄMT EKONOMIBOENDE

Det finns tre olika storlekar på rummen:
Pitchen och Slicen som är tvåbäddsrum
Lobben och Wedgen som är  fyrbäddsrum
(Lobben har även ett gemensamt utrymme med soffa och bord)
Duffen som har åtta sängar fördelade på fem sovrum
(Duffen har även ett gemensamt utrymme med fåtöljer och bord)

Badrummen är helkaklade med dusch och toalett. Ett frächt boende för dig som vill ha ett billigare alternativ och perfekt för gänget som tycker om att bo tillsammans. Här är det tillåtet med djur. Rummen har inte AC. Trådlöst internet finns.

Husbil Jenny

HUSBIL/HUSVAGN

Våra nya platser för husbilar och husvagnar har egen gräsmatta och elstolpe för 10 A och kostar 300 kr per natt. För garanterad plats rekommenderar vi att du förbokar.

Lanna • 719 93 Vintrosa • info@lannalodge.se • 019-16 40 70
Logga in
Wonderville